Kto je Yolanda Hadid?

pridal NoName 20.5.2023 o 7:01
Kto je Yolanda Hadid?


Pokiaľ vidíte dve protekčné detičky - Gigi (28) a jej škaredšiu sestru Bellu (26), iste vás napadne ako prvá otázka: Ako sa tieto dve bytosti bez charizmy a výrazu (OK, Gigi je na niektorých fotkách celkom k svetu) mohli dostať tak sakra vysoko? Práca na sebe? Známosti? Skôr to druhé bude pravda. Dve ségry sa dostali tam, kde sú, hlavne vďaka známej rodine. Ich otcom je totižto dosť nechutne bohatý palestínsko - americký realitný developer Mohamed Anwar Hadid (74), ktorý je známy hlavne stavbou luxusných hotelov a sídiel. Ale my sa teraz zameriame na ich mamču. Ak ste o nej nepočuli, nevadí, dnes budete.

Niektorí ste ju možno zachytili v súvislosti s tým, že sa objavila v show Skutočné paničky z Beverly Hills. Alebo možno aj ako ženskú, ktorá takpovediac trošku šikanovala Gigi ohľadom chudnutia. Ale pekne po poriadku.

Yolanda Hadid (Yolanda Van Den Henik) (59) sa narodila v Holandsku, v hlboko kresťanskej rodine. Má iba jedného súrodenca, a to mladšieho brata. Kariéru začala už ako šestnásťročná. Tvrdí, že vyrastala vo veľmi zložitých a chudobných podmienkach. Nikdy netúžila byť modelka, iba zarobiť prachy (a kúpiť si kone) a tak pomôcť matke a bratovi. A samozrejme, vrátiť sa späť do Holandska. Jej kariéra sa začala, keď podpísala zmluvu s Ford Models. Potom, čo trávila určitý čas v Paríži, sa presťahovala do New Yorku a nakoniec zakotvila v Los Angeles. Obrovský úspech a prachy získala hlavne vtedy, keď vstúpila do tretej série spomínanej reality show Skutočné paničky z Beverly Hills. Odtiaľ odišla v roku 2016, a odvtedy viedla taký jednoduchší život. (S natáčania si neodnáša dobré skúsenosti, a už by sa k nemu nevrátila). Taktiež negatívne ovplyvnilo jej psychickú pohodu a zhoršilo lymskú boreliózu, s ktorou roky bojuje.

Bola mi diagnostikovaná lymská borelióza, s ktorou som bojovala počas natáčania. Vždycky som si povedala, že to bude OK, tak som pokračovala ďalej. Je to pre mňa doživotný trest. Ubehlo už veľa rokov, a stále s ňou bojujem.

Okrem toho ju veľmi zraňovali poznámky kolegýň, adresované na ňu a na jej rodinu. Keďže ženské v televíznej show jej chorobu zľahčovali.

Som veľmi citlivá, doteraz som sa s tým nevyrovnala.

Prvýkrát bola vydatá za hore uvedeného Mohameda Hadida (1994 - 2000). Tri modelingové deti pochádzajú konkrétne z tohto manželstva. V roku 2011 sa znova vydala za Dávida Fostera (73), hudobníka, skladateľa a producenta, a rozvod nastal roku pána 2017.

Potom voľný čas trávila na farme v Pennsylvánii, kde sa venovala chovu koní a pestovaniu zeleniny.

Keď sa písal rok 2019 (to už žila na farme dva roky) spoznala nového chlapa, Jozepha Jingoliho (72) - riaditeľa developerskej a stavebnej spoločnosti. Výhra je tiež, že tento pán má perfektný vzťah aj s jej dcéruškami. Dokonca ho aj Bella zahrnula do svojho príspevku na Instagrame a to už je čo povedať! Zúčastnil sa aj oslavy prvých narodenín Khai (2).

V roku 2019 sa taktiež prvýkrát objavili spolu na červenom koberci na galavečere Global Lime Alliance. Yolanda sa nad ním rozplýva:

Je požehnaním v mojom veku nájsť niekoho ako on.

A stretnúť ho nebola náhoda. Privolala si ho tak, že na papier napísala zoznam vlastností, ktoré by presne mal jej priateľ mať. A on sa jedného dňa magicky zjavil pri dverách. Ináč osobne poznám jednu ženu, ktorá si tento zoznam urobila a stretla presne takého chlapa, akého si želala v zozname. Takže na tejto mágii môže naozaj niečo byť.

Za mojich modelingových čias bolo všetko oveľa zložitejšie. V dnešnom svete môžete uverejňovať príspevky na sociálnych sieťach a môžete osloviť kohokoľvek. Dnes je to úplne o niečom inom. Boli sme pekné tváre, ktoré chodili od východu do západu slnka do práce. Nemali sme priestor na vyjadrenie toho, kým sme. Mojim deťom nesmie stúpnuť sláva do hlavy. Moje dcéry môžu byť na obálkach časopisov, ale musia vedieť, že nie sú o nič lepšie a krajšie ako ktokoľvek iný. Na začiatku ich kariéry som im povedala: Sú milióny dievčat ktoré si zaslúžia úspech rovnako ako vy, musíte sa od nich odlíšiť. Pracujte zo všetkých najtvrdšie, buďte láskavé a zdvorilé. Krása zvädne, ale spôsob akým sa chováte k ľuďom ostane navždy v ich pamati.

Predstavila aj knihu o svojom živote, ktorá sa vola "Verte, mi. Môj život s lymskou boreliózou." (Believe Me: My Battle with the Invisible Disability of Lyme Disease)

S chorobou bojuje od roku 2012. Tri roky potom dokonca stratila schopnosť čítať a písať, stav sa jej potom začal zlepšovať. Choroba jej spôsobovala neznesiteľnú bolesť, uvažovala aj nad samovražou. Nažive ostala pre svoje tri deti.

Všetky peniaze, sláva a moc ktorú mám v rukách, nie je nič, keďže nemám zdravie. To som si uvedomila.

Aby sa z toho dostala, vyskúšala všetko, hlavne ajurvédsky liečebný program, ktorý zahŕňal detoxikáciu tela, posilnenie imunity, a prísnu vegetariánsku stravu.

 

Ako modelka mladica.

Kto je Yolanda Hadid?

 

Kto je Yolanda Hadid?

 

Kto je Yolanda Hadid?

Aj teraz vyzerá celkom k svetu na svoj vek. Samozrejme sú tam ale nejaké vylepšenia.

Kto je Yolanda Hadid?

 

Kto je Yolanda Hadid?

 

S prvým manželom Mohamedom. Bella má úškrn po tatkovi. Ten zrejme tiež vylepšenia tváre neodmietne.

Kto je Yolanda Hadid?

 

So synom Anwarom (23).

Kto je Yolanda Hadid?

Hadid family. Nemôžem si pomôcť, Bella sa permanentne tvári ako keby jej uleteli včely.

Kto je Yolanda Hadid?

 

Yolanda a nepríjemné kolegyne v „Real housewiwes.“

Kto je Yolanda Hadid?

 

Má vlastnú reality show "Making a model with Yolanda Hadid.“ O čom asi je?

Kto je Yolanda Hadid?

 

Spomínaná knižka.

Kto je Yolanda Hadid?

S manželom číslo 2. Dávidom Fosterom (73).

Kto je Yolanda Hadid?

 

Aktuálny manžel Jozeph Jingoli (72).

Kto je Yolanda Hadid?

 

Kto je Yolanda Hadid?

V súvislosti s ňou vznikol pojem „mandľová matka.“

Kto je Yolanda Hadid?

 

Po zobudení vyzerá nejako takto.

Kto je Yolanda Hadid?

 

V októbri minulého roku spôsobila rozruch medzi úchylmi, keď si obliekla takýto sveter.

Kto je Yolanda Hadid?

 

Zdroje: People.com, Money.com, People.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk