Hailey Bieber je pokrytec

pridal NoName 30.5.2023 o 2:45
Hailey Bieber je pokrytec


Niektorých platí George Soros a iných zas vraj svetová mliečna spoločnosť. No a medzi tých “iných” sa najnovšie radí Hailey Bieber (26) a.k.a. (ako ju momentálne nazývajú v komentároch) reklamná cooouura.
Justinova žena cez víkend totiž pridala na svoj profil fotky, ktoré sú v rozpore s jej životným fungovaním, na čo ľudia teraz priamo poukazujú.

Na snímkach by nebolo nič kontroverzné, keby všetci jej sledovatelia boli analfabeti. To však pochopiteľne nie sú a preto modelka teraz čelí kritike. Konkrétne rozruch vyvolal nápis na jej tričku.

(okej…niektorí chudáci ju hejtovali tiež za veľkosť pŕs…ale berie ešte niekto takéto osoby vážne?)

Modelka zverejnila fotky, na ktorých bola zvečnená ona sama užívajúc si leto na mori. Tŕňom v oku sa stalo tričko od Big Dairy (mliekareň), ktoré mala prehodené cez červené plavky. To nieslo nápis 'máte mlieko?'

Ľudia v komentároch teraz narážajú na to, že prečo niečo takéto nosí, keď sama o sebe hovorí, že je vegánka a dokonca ešte aj svoju vlastnú kozmetiku opisuje ako vegánsku a bez týrania zvierat.

Menší výber komentárov narážajúce na jej pokrytectvo a celkovo osobu:

- Kravské mlieko už nikto nepije. Koľko vám zaplatili za propagáciu krutosti?

- Toto je strašne odporné. Mláďatá kráv sú odtrhnuté od svojich matiek, aby im ľudia mohli ukradnúť mlieko. Ide o hlúpe zneužívanie. Mliekareň umiera z nejakého dôvodu. Nerobte im reklamu!

- Čo čakať od človeka, ktorý nemá ukončenú ani strednú školu?

- Kričí z teba zúfalosť a pocit nenažranosti po peniazoch.

- Prečo propaguješ mlieko, keď ho sama nepiješ? A prečo teraz podporuješ krutosť na zvieratách, keď pri tvojej kozmetike sa tváriš, že ti to prekáža? Fakt sa necháš tak ľahko kúpiť?

- Reklama na mlieko v roku 2023? Fúha, niektorí dokážu svoju dušu predať za všetko.

- Každým dňom vyzeráš viac mužnejšie. A nie, nemôžu za to kratšie vlasy.

- Začni robiť niečo dobré so svojou platformou namiesto toho, aby si bola do seba len tak moc zamilovaná. Je to také trápne a narcistické. Poukazuj na dôležitejšie veci ako na selfíčka. Vzdelávaj iných a pomáhaj.

- Nič nie je sexy na znásilňovaní zvierat, aby sme ich oplodnili, ukradli im ich bábätká, potom ich 4-5 rokov pripojili k stroju a následne ich poslali na bitúnok

…a pod. plno iných komentároch. Hailey sa k tejto “dráme” zatiaľ nevyjadrila…a myslím, že ani nevyjadrí. Jediné, čo urobila, keď na ňu opäť raz ľudia upreli väčšiu pozornosť, tak bolo, že znova odporovala svoju kozmetiku Rhode. Biznismanka..

 

Kontorverzné fotky

Hailey Bieber je pokrytec

 

Hailey Bieber je pokrytec

Hailey Bieber je pokrytec

 

Hailey Bieber je pokrytec

 

Hailey Bieber je pokrytec

Hailey Bieber je pokrytec

 

Hailey, ktorá možno iba nepriamo poukazovala na to, že je už ready na tehotenstvo a jej cici budú mať mlieko.

Hailey Bieber je pokrytec

 

Zdroje: Pinkvilla.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk